MK Olie er noget af det bedste

MK Olie indeholder visse olier som kendes fra andre produkter, men i en helt anden dosering.

MK Olie indeholder mere kæmpenatlysolie end noget andet produkt på markedet og kæmpenatlysolie virker utroligt balancerende på hormonsystemet (da det er en aktiveret fedtsyre) når det handler om humør, smerter, hormonbalance og eksemhud.

Desuden indeholder MK olie en helt fantastisk hybenkerneolie - som ikke kendes fra de andre produkter – hybenkerneolien er fantastisk værdifuld, når det handler om opheling af hud ved pigmentpletter,
ved solskader og ved både tør og fedtet hud pga. hormonubalancer. Hybenkerneolie er ellers ikke meget brugt, da det er en utroligt dyr olie som ellers kun bruges i små mængder i specialbehandlinger, ved visse rynkebehandlinger og pigment/hormonpletter - man kan også bruge den udvortes, hvis man har haft acne eller har ar fra operation eller behandling.

Desuden findes den egyptiske sortkommenolie i Kvindeolien i rigelige mængder, hvilket er værdifuldt da sortkommenolien i sig selv indeholder over 150 forskellige næringsstoffer som direkte kan hjælpe til med at hæmme allergisk besvær i hud, hårbund, mave-tarm og luftveje og på den måde understøtte hormonbalancen ved hud- eller kropsbehandling. Styrisk græskarkerneolie i mandeolien er kendt for sin forebyggende effekt ved prostataproblemer og hjerte-karproblemer - og hér er der hverken sparet på mængder eller kvalitet.

Alle olier er selvfølgelig jomfruolier af første presning og er desuden nyligt blevet økologisk KRAV-mærkede (den skrappeste økomærkning i Europa).

I MK Olie er der med andre ord ikke sparet på kvalitetsolierne -hvilket også gør, at man hurtigt virkelig kan føle ændring på kroppen, selvom man har været vant til, at tage essentielle olier hele livet. Olierne er med andre ord terapeutiske olier i og med, at de indeholder mere end blot de rigtige essentielle fedtsyrer i den rigtige sammensætning - de er ganske enkelt et udvidet redskab til at forbedre og optimere al behandling i klinikken uden samtidigt at udelukke andre produkter.

Om MK generelt!

Med MK organic oil og aronia leverer vi tidernes visdom, forædling og styrke med et skønheds- og velværesystem, som benytter naturens rene energier uden tilsætning af skadelige kemikalier eller syntetiske stoffer. MK organic er udviklet til den sundhedsbevidste og miljøvenlige forbruger, og er rettet efter at give dig produkter af høj kvalitet, der genopretter udstråling og et ungdommeligt udseende uden at bruge forarbejelsesteknikker, der går ud over vores miljøs integritet. Vores spiselige, økologiske luksusolier og -ekstrakter er lavet af udsøgte, plantebaserede ekstrakter af høj kvalitet, der retter sig mod både den indre og ydre krop indefra. En lille dosis om dagen er alt, hvad der skal til for at drage fordel af deres unikke velvære-fremmende egenskaber. MK organic pure oils og aronia er gennemprøvede gennem tiderne og historien og forsigtigt høstet fra jorden, og vil fremme din naturlige balance og personlige tiltrækningskraft.

MK skønhedsprodukter. Når du vil have naturlig og eksklusiv kropsterapi!

Køb olierne lige her og få det leveret lige til døren.