Food Inc.

En film om den amerikanske fødevareindustri!

913oO4M4O3L._RI_.jpg

Filmen som den amerikanske fødevareindustri prøvede at stoppe. Denne oscar- nominerede dokumentarfilm fortæller sandheden om, hvordan det er de store fast food kæder og supermarkeder der bestemmer, hvordan det amerikanske landbrug skal behandle deres dyr og marker.

Jeg var så heldig, at få billet til Food Inc da den havde premiere i Danmark. Filmen kan desværre ikke ses mere i biografen, selvom den burde køre i alle biografer i mindst 1 måned. Men ved at klikke på linket nedenfor, kan du se en trailer af filmen, derudover er der et link til en hjemmeside, hvor du kan købe dvd’en.

Filmen fik mig virkelig til, at få øjnene op for, hvordan de store firmaer bestemmer, hvad der skal være i maden, og hvordan dyrene skal behandles eller mangel derpå. Jeg ved, at vi ikke har amerikanske tilstande endnu, men alt tyder på, at vi er på vej derhen.

Se filmen – din krop vil elske det!