Zennie tog selv afsted på Juice Retreat til Marrakech

Frem med sandheden

Jeg har været meget i tvivl, om jeg havde lyst til at dele min egen historie. Det er sårbart for mig, at vise den "svage side" af mig selv og vise de sider frem jeg ikke er stolt af. 

Men modsat er jeg fortalskvinde for, at verdenen bliver et meget lettere sted for os alle at ånde og være i, hvis vi tør dele os selv fuldt og helt med alt hvad der er. Og mener jeg det helhjertet, så må jeg også selv springe ud fra 10 m. vippen. 

Selvom jeg skriver bøger om sundhed, så er jeg også selv kun et menneske.

Det har været et travlt år (2015 red.) på mange områder og energien faldt, sukkertrangen meldte sig og stressen sneg sig ind på livet af mig. Jeg følte en stor skam over at "jeg" kunne havne her - min mission er jo at hjælpe andre!

Burde jeg så ikke være det perfekte forbillede 24/7 dikterede min indre stemme og hakkede på mig. 

 Hjælp dig selv, før du hjælper andre

Men men men...hjælp dig selv før du kan hjælpe andre - og derfor tog jeg afsted og brugte min egen opskrift på at få det bedre.

Jeg stak af hjemmefra på Juice Retreat i Marrakech. Lod mig forkæle med juice, yoga, meditation, spa, solskin og afslapning.

Og jeg må sige: jeg er på rette vej. Det hjælper - det virker!

På blot 6 dage føler jeg mig allerede som et nyt menneske. Som om jeg er "vågnet" igen. 

Det er væltet frem med indsigter og min hjerne begynder at tænke klarer, min koncentration og ro øges og kærligheden og taknemmeligheden til mig selv genskabes. 

Jeg takker nu for den krise, jeg følte, jeg stod i.

Uden den ville jeg jo ikke være her.

Uden den ville jeg ikke have ændret min hverdag og ville ikke have flyttet mig. Og samtidig har den lært mig så meget, som jeg brænder for at kunne give videre til andre. 

Alt er i sidste ende altid perfekt. TAK <3 

 

 

Læs mere om vores Juice Retreat til Marrakech: