En kur der virker fra første dag

Den sejeste suppekur virker fra første dag

Den sejeste suppekur virker fra første dag

Hvordan taber jeg mig? Og samtidig passer på min sundhed?

Hvis du spiser en grønkålssuppe og en morgenbowle allerede i dag, og din kollega eller ven ikke gør, kan man se forskel på jeres inflammationstilstand, hvis I får taget en blodprøve. Du vil have lavere forekomst af inflammationsmarkører i blodet. Du bliver altså sund fra dag ét på antiinflammatorisk kost.

Allerede efter en uges tid, får du allerede de første tydelige tegn på, at din krop er ved at blive fri for inflammation. Du sover bedre, vågner op om morgenen mere veludhvilet og frisk, og dine eftermiddage føles mere energifyldte. Du vil opleve, at du kommer hurtigere ovenpå efter din træning, og at du pludselig kan skrue op for intensiteten uden at blive øm eller få skader.

Skavanker som ondt i led og sener bliver bedre, og hvis du har akne eller andre hudproblemer, vil din hud være klarere og se sundere ud allerede efter syv dage.

Supper har længe været anvendt som et værktøj i forskellige traditionelle lægevidenskaber.

Supperne er spækket med de lækreste økologiske grøntsager

Supperne er spækket med de lækreste økologiske grøntsager

I ayurvedisk medicin er en suppekur (kitchari) det vigtigste redskab til at hjælpe med at genoprette dit fordøjelsessystems “ild”, som ikke kun er relateret til fordøjelsen af den mad, du spiser, men også alle dine tanker og følelser. At afbalancere “ilden” er en effektiv måde at understøtte vores generelle sundhed på.

Flere og flere mennesker bruger ayurveda, som oversat fra sanskrit betyder "videnskaben om livet", til at hjælpe med at genskabe balance eller til at helbrede. Vi ser det gang på gang på vores “Power Retreats” til Sri Lanka, som vi har lavet i snart syv år. Der sker små mirakler med vores kursister på bare syv dage. Nogle gange er vi helt målløse.

Ayurveda er verdens ældste sundhedssystem, og nu efter mere end fem tusinde år er Vesten endelig ved at få øjnene op for det.

Hvad er en suppekur?

Uanset hvor meget vi gerne vil være to mennesker, der behandler vores kroppe som templer 365 dage om året, så er sandheden, at vi nu og da også falder pladask for de mange fristelser og kommer ud af en sund hverdagsrytme.

Ofte er det ferier, der får os til at fortsætte med de usunde sager og crave efter flere desserter, et glas vin, en kop kaffe osv. Men vi har også meget travle og til tider stressede perioder, hvor vi falder for de lette og usunde løsninger. Vi mærker det, når vores bukser begynder at stramme, når vi føler os sultne det meste af tiden og begynder at drømme om kage eller wienerbrød. Sådan er mennesker, og sådan er vi. Vi har ikke mere viljestyrke end alle andre, men vi har fundet metoder, der hjælper os tilbage på det sunde spor, som vi idet lange løb fungerer bedst på.

En af metoderne er at nuppe en suppekur, hvor vi nyder de lækre cremede supper, der er fyldt med fibre, gode fedtstoffer og næringsstoffer af alle slags. Præcis som vores elskede juicer. Sidste efterår, hvor vi havde kraftigt brug for et par dage på rene grøntsager, kastede vi os ud i vores egen fedeste juicekur endnu engang. Men denne gang kom vi begge til at fryse helt forfærdeligt. På den måde fik vi ideen til og fik øjnene op for supperne, og det er vi meget taknemmelige for.

I dag bruger vi supper og suppekure, når det skal gå hurtigt en aften, når vores fordøjelse lige trænger til en kærlig pause, når vi mangler at få vores grøntsager i de mænger, vi ved, der er godt for os, eller når vi er på decideret udrensningskur. Vi elsker, at vi sidder sammen ved spisebordet og har tallerken og bestik og at ikke bare nøjes med at drikke af et glas, som når vi er på juicekur. For os ligger der mindst lige så meget sundhed i det sociale og i hyggen ved spisebordet, og så gør det jo ikke noget, at supperne er farverige, smukke og kan dekoreres med alverdens lækkerier.

Vi laver ofte store portioner og pakker til fryseren, så det er nemt at tage lidt op på en travl dag eller til en let hyggelig frokost i weekenden.

Har du ikke tid til at lave supperne selv?

Den sejeste suppekur leveret lige til døren fra Coop

Den sejeste suppekur leveret lige til døren fra Coop

Så har vi lavet den lette løsning til dig. Vi har nemlig kogt suppe til dig, pakket dem i portionspakker og sørget for, at du får supperne leveret lige til døren. Lettere bliver det ikke. De er alle "hjemmelavet" i det fineste økologiske køkken. Glutenfri, sukkerfri, og HELT UDEN NUMRE af nogen art. Du får det simpelthen ikke renere. Supperne er frosne så de bevarer alle de gode næringsstoffer fra de mange forskellige grøntsager. Og så er de lige til at varme op. Tag dem med i en lille termokande som "madpakke" på jobbet. 

 
 
Den sejeste suppekur - en kur der dur!

Den sejeste suppekur - en kur der dur!

Vil du igang med det samme?

Alle opskrifter, nøjagtig beskrivelse af kuren dag for dag. Alt du har brug for at vide om en suppekur er samlet her i Den sejeste suppekur.
 

Normalpris 249,-