Friske spirer er guf

Friske SPIRRER.jpg

Hvorfor bruger vi så mange friske spirer?

Det gør vi, fordi spirer er smækfyldt med næring! Spirer beriger vores daglige kost med vitalstoffer som plantefibre, væske, vitaminer, mineraler, enzymer, proteiner, antioxidanter, klorofyl og masser af livskraft. Som med al anden frisk, rå, grøn mad støtter spirerne kroppens naturlige udrensning med deres høje indhold af fibre, væske og næring, og de er med til sikre din krops helt naturlige sundhed.

Spirer er nemme for din krop at optage, og det er godt for fordøjelsen. De mætter godt, og de er proppede med proteiner og smag, men indeholder meget få kalorier og ingen fedt. Vi spiser især rigeligt med spirer om vinteren, når nogle af de grønsager, vi godt kan lide, ikke strutter helt så meget af sundhed, som de gør, når de er i sæson.

Tip:
Vidste du, at bønner bliver endnu sundere, hvis du lader dem spire? Spiring øge indholdet af C-vitamin til det dobbelte. Vi laver også af og til raw hummus af spirede kikærter – total powerfood!
friskespirer.jpg

Vi bliver inspireret her: https://friskespirer.dk