Råd mod influenza og forkølelse!

Er du blevet ramt af den influenza, eller plejer du at få den? Døjer du ofte med forkølelse? Hvorfor ikke spise lige præcis de madvarer, der bekæmper og helbreder forkølelse og influenza?

I stedet for at tage diverse piller såsom penicillin eller antibiotika har din krop meget bedre af at indtage de rigtige fødevarer. Forskellen på helingsprocessen er kun et par dage ekstra, ved at indtage de rigtige fødevarer kontra medicin. Hvordan tror du dit immunforsvar har det under og efter december måned? Usund og fed mad, alkohol og dertil en masse sukker – en meget dårlig cocktail for immunforsvaret.

Der er heldigvis gode råd (og fødevarer) at hente i dette blogindlæg, så du kan bekæmpe og helbrede forkølelse og influenza.

 
lemon_honey_1000.jpg
 

Hvidløg

Hvidløg kaldes for naturens penicillin og indeholder de fytokemikalier, som dræber bakterier.

Du behøver heldigvis ikke at spise rå hvidløg og være bange for lugten. Det effektive stof i hvidløg hedder garcin og kan købes i tabletform. Tabletterne hedder GARCIN, og de er en fast del af vores lille natur medicinskab.

Forsøg har vist, at hvidløg dræber eller neutraliserer mindst 72 forskellige slags bakterier. Hvidløg virker antibakterielt, rengør og desinficerer tarm og fremmer fordøjelsen. Hvidløg sænker blodfedt og forhindrer, at blodet klumper.

Med et fed hvidløg dagligt forebygges arteriosklerose og åreknuder, og det holder hele kredsløbet i orden. Hvidløg bekæmper desuden sukkersyge, da det virker antidiabetisk og afbalancerer kroppens blodsukkerspejl.

GARCIN (hvidløg i tabletform) kan købes i de fleste helsekostforretninger.

Fermenteret hvidløg sætter skub i dit immunforsvar

Vi er vilde med de sorte hvidløg: Black Garlic.


Hvidløg er i forvejen kendt for sine antibakterielle, tarm- og immunstyrkende egenskaber. En ekstra bonus ved fermentering af hvidløg er, at dets indhold af antioxidanter øges, så egenskaberne boostes og bliver endnu højere i Black Garlic end i almindelige hvidløg, som i forvejen er rigtig høj.
Black Garlic har en kraftig, lidt sød smag og man kan stadig ane smagen af almindelig hvidløg. Smagen kan minde lidt om balsamico, og vil egne sig godt i dip, saucer og marinader, men vi elsker dem som snack, som drys i salater og pynt på maden. 

Helbred forkølelsen med en hvidløgskur

Forebyg eller helbred forkølelse eller influenza med en 6 ugers hvidløgskur. Hvidløgskuren er en enorm effektiv mod alle former for betændelsestilstande, lavt immunforsvar eller til dig, der vil booste din indre sundhed.

Klik her og se planen for 6 uger på hvidløg ➝ HVIDLØGSKUREN

Svampe

Indeholder betaglucaner, som kan styrke din evne til at bekæmpe og helbrede forkølelse, hjælpe immunsystemet, samt genkende og ødelægge sygdomsfremkaldende celler.

 

Te

Stort set alle kaloriefrie, billige og let tilgængelige teer er fuld af polyfenoler, som er beskyttende antioxidanter, og hjælper med at helbrede forkølelse.

Polyfenoler er antibakterielle og fungerer som anti-inflammatoriske. Vi har et hav af lækre teer på vores webshop - evt. sød dem med honning ;-)

Gå til vores webshop her ➝

 

Havre

Havre er fyldt med fiber! Havre indeholder vitaminer E og B, en række mineraler, der booster immunsystemet.

 

Hyldebærsaft

Hyldebær indeholder mere C-vitamin end de fleste frugter. De er også fyldt med fytokemikalier, der har anti-inflammatorisk og kræftbekæmpende egenskaber.

 

Kål

Kål er en kilde til C-vitamin, kostfibre og fytokemikalier kaldet glucosinolater. Kål menes at forebygge kræft og helbrede sår.

 

Honning

Fuld af antioxidanter, honning har længe været anvendt til at helbrede forkølelse og hjælpe med, at behandle ondt i halsen og andre bakterielle infektioner. Især Manuka - Naturens antibiotika er en af de helt store hjælpere, og har en fast plads i vores hjemmeapotek.

Du kan købe Manuka honning på vores webshop her:

MANUKA HONNING MGO 400+, 250g

MANUKA HONNING MGO 550+, 250g

 

Byg

Byg er en anden kilde til fiber og beta-glucaner. Byg har vist sig at forbedre immunitet samt sænke kolesteroltallet.

 

Sød kartoffel

Søde kartofler er fulde af fibre og immunsystem styrkes med betacaroten.