For højt blodsukker kan øge risikoen for kræft

Ny engelsk undersøgelse fra World Cancer Research Fund viser, at for højt blodsukker kan øge risikoen gevaldigt for at få kræft. I England drejer det sig om over 10 millioner mennesker eller hver 6. brite, der har forhøjet blodsukker. Hvor stort antallet er i Danmark vides endnu ikke. Tidligere undersøgelser mellem danske og engelske madvaner viser dog en stor lighed.

Det der påvirker vores blodsukker, er for store mængder af sukker, salt og fedt. Det er sjovt nok også nogle af de fødevarer os danskere får alt for meget af.

Undersøgelsen viser, at det især er kvinder, der har en øget risiko for at få især mave- og blærekræft. Mænds risiko bliver kun øget en lille smule. Undersøgelsen skal tages alvorligt, da den har stået på gennem flere år og har involveret mange tusind mennesker.

Læger der er uddannet i Danmark, men som har en mere alternativ tilgang til den vestlige lægeverden, har gennem flere år sagt, at sukker er det værste du kan spise, hvis du har kræft. Idet sukker bliver optaget op til 100 gange hurtigere i en kræftcelle end en alm. celle. Dvs. en kræftcelle får næring af sukker. Derfor kan det undre mig, ”Martin Mogensen” at der står sodavandsautomater på flere kræftafdelinger på de danske sygehuse!