Findes der en sund Halloween?
Balance, balance, balance… er kodeordet hjemme hos os. Skal der være plads til usunde sager, så skal der først fyldes godt og grundigt op med det grønne. Også når der er fest. Og indtil nu er vi sluppet ret godt afsted med at give de sunde sager sjove navne og et lidt anderledes look i dagens anledning.
Når det grønne er spist og drukket er der automatisk “adgangskort” til en slikpose.
BOOOOH bananer
Børnene er vilde med spøgelsesbananerne og det tager ingen tid lige at smelte lidt 70% chokolade, skrælle nogle bananer, skære dem over i 2 og komme øjne og næse på.
Værsgo´ - så er der spøgelser.
Spøgelseshånden
Pop nogle økologiske majskerner i en gryde med lidt kokosolie og kom salt på. Lad dem køle helt af og kom dem i nogle gennemsigtige engangshandsker. Et mega hit!
Kæmpeedderkoppens græskar
Det er ved at være sæson for clementiner igen - skræl dem du skal bruge, snit et lille stykke bladselleri som “græskartop”. Så er der serveret!
Gyser gylp
Til 4 glas
1 avokado
1 pose spinat
Begge dele kommes i blenderen sammen med friskpresset saft af
6 æbler
1 håndfuld grønkål
1 broccoli med stilk
1 citron
1 lime
Blend med et par isterninger og server den grønne friske juice straks. Sjove sugerør gør det bare endnu mere festligt.
Spidermans græskarsuppe
Det skal du bruge
1 spsk kokosolie
2 rødløg, pillede og skåret i små stykker
2 fed hvidløg, pillede og knuste
1 tsk frisk ingefær, revet
1 pastinak, skrællet og skåret i små stykker
4 dl bouillon lavet af Morga grøntsagsbouillon uden gluten og gær
3 store håndfulde frisk spinat, skyllet og drænet
1-2 spsk tamari
Sådan gør du
Varm kokosolien i en gryde, og svits løg, hvidløg og gurkemeje, til løgene er blanke. Tilsæt resten af grøntsagerne, og vend dem i løgblandingen. Tilsæt bouillon, og lad det simre, til grøntsagerne er møre. Smag til med tamari. Blend, til suppen har en jævn og cremet konsistens.
Topping
Brug kokosmælk til at lave det smukke spindelsvæv. Snit en stor sort oliven til edderkop.