Få Ultimative Awareness med daglig meditation

7 minutters meditation om dagen

Martin-og-søn-mediterer

Vi har selv gennem de sidste par år haft utrolig stor glæde af daglig meditation, og det har skabt et brændende ønske om, at give det videre til dig!

Og det gør vi med vores meditations-samling:
Ultimative Awareness – 7 minutter om dagen.


Jeg, Martin, har selv masser af projekter, travlt på klinikken, skal passe min familie og venner, og derfor er tiden ofte den største mangelvare i mit liv. Det kender du måske?


Få en pause fra hverdagen

Meditation skal være en pause i hverdagen med god samvittighed og ikke pludselig bare endnu et ”must do”, der presser sig på.

Derfor har jeg udviklet et program, som kun låner 7 minutter af din tid om dagen. Du kan bruge din cd derhjemme, når du vågner, sidder i din bedste stol, sidder i bilen, holder pause på jobbet eller lige inden du skal sove. Der er faktisk frit valg på alle hylder – du skal blot finde 7 minutter.’

Ultimative Awareness - 7 minutter om dagen guider dig igennem en ny meditation alle ugens 7 dage. 
Som bonus får du en længere guidet meditation på 15 minutter til de dage, hvor du har tid og lyst.

Hvorfor overhovedet bruge tid på meditation?

Tusindvis af bøger med endnu flere dybe tanker er skrevet om meditation. Højere bevidsthedstilstande, oplysning, reinkarnation, chakraer... det er blot nogle få af de ord, som man kan finde i disse bøger.

Det kan lyde indviklet, men det er det slet ikke.

Måske er grunden til at meditation ofte kan synes vanskeligt at forstå, at det i virkeligheden er alt for simpelt. I den forstand minder meditation om fordøjelsessystemet. Der er skrevet mange videnskabelige bøger om fordøjelsessystemet, men du behøver ikke at læse dem for at fordøje en ostemad.

Brug min lette (og effektive) meditationsteknik

Meditation behøver ikke at involvere vanskelige teknikker og indviklede filosofiske systemer. Her er min opskrift på en simpel, men effektiv meditationsteknik:

Sæt dig ned og gør ingenting!

Meditation er lige så let som at spise en ostemad. Meditation er at vende sig indad og være med sig selv. Meditation kan forenkles til det at slukke for sin mobiltelefon, sætte eller lægge sig ned med lukkede øjne og mærke den indre krops virkelighed.

mindfulness

Meditation på vej mod at blive mainstream

For blot 10 år siden var Meditation en eksotisk, lidt underlig praksis indhyllet i tåge fra røgelsespinde.

Sådan er det ikke længere i dag.

Der er mange grunde på mange niveauer til dette paradigmeskifte. Stress er kun én af dem. En anden grund er, at et moderne arbejdsliv i højere grad end tidligere efterspørger social og menneskelig følelsesmæssig intelligens. En høj IQ er ikke længere nok i sig selv.
 
En anden vigtig grund til den nye interesse for meditation er, at selve vores identitet er kommet under kraftig beskydning fra stort set alle fronter.

  • Hvem er 'jeg', når jeg konstant skifter job og skal videreuddanne mig gennem hele livet?

  • Hvem er 'jeg', når jeg skifter partnere flere gange i løbet af livet?

  • Hvem er 'jeg', når Danmark i stigende grad ikke længere er et sted udelukkende for etniske danskere? 

  • Hvem er 'jeg', når jeg har så travlt, at der ikke er tid til at stoppe op og tænke efter?

Før i tiden sørgede Gud, Konge og Fædreland sammen med et godt livstidsjob og tilhørende ægteskab for, at holde sammen på vores identitet. I dag er alt i en tilstand af flux.

Gennem meditation, forstået som det at genetablere forbindelsen med ens kernepersonlighed eller sjæl om man vil, kan vi lære at leve i flow i et samfund i flux.

LÆS OGSÅ: Hvorfor får vi stress?

At vælge åndehuller bevidst

I en samfundstilstand hvor forandringshastigheden accelererer mod lodret, er det vigtigere end nogensinde før med oaser af fred.

Men disse momenter af fred er ikke længere givet på forhånd. Vi bør derfor selv opdyrke dem! 
Vi bør selv tage initiativ til at oprette et frirum, et helle hvor vi igen kan komme i kontakt mod vores indre kernepersonlighed. 

Meditation i arbejdslivet

Erhvervslivet er i dag i stigende grad begyndt at tage meditation til sig - både som et middel mod stress og som et middel til at udfolde et større innovativt potentiale.

Det kan meditation bruges til

Meditation giver ro, glæde og overskud.

Dette overskud er en forudsætning for, at vi kan udvikle en ny selverkendelses-GPS, der i samarbejde med fornuften og intuitionen kan virke mod information-overload i det moderne virvar af virkeligheder.

 
Martin+i+Jordan

Træk stikket med Digital Detox in the Desert

Digital Detox in the Desert i ørkenen i Jordan skal du bare være, hive stikket, nyde de spektakulære omgivelser og overgive dig til den ophøjede ro, der er her i ørkenen.

Meningen med Digital Detox in the Desert er netop at være i ét med den flotte natur og give dig selv lov til at koble helt af. Og når du gør det, vil du opleve, at du kommer hjem med mere nærvær som en fornyet udgave af dig selv. Klar til hverdagen og de mange opgaver, der venter på dig.

Din rygsæk vil være fyldt med redskaber til en bedre og mindre stresset hverdag. Redskaber, som styrker dig, og som vil hjælpe dig i mål både privat og professionelt.