Ægte mellemøstlig Tabbouleh med urter, mynte og korn

tabbouleh

Ægte mellemøstlig tabbouleh handler mere om mynte og urter end det korn, der bruges, og den kan fx også laves 100 % rå med spiret quinoa. Server den i et salatblad til forret eller som tilbehør til en hovedret.

Salaten bliver endnu bedre på andendagen, så sørg for at lave rigeligt. Den er også perfekt til madpakken.

Opskriften herunder er til 2 personer + ekstra til madpakker.

Det skal du bruge:

  • ½ dl hel quinoa

  • 3 spsk olivenolie

  • 4 spsk citronsaft

  • 1 stort knust fed hvidløg

  • 1 spsk tamari

  • 1 dl usaltede pistacienødder

  • ½ agurk

  • 2 små forårsløg

  • 1 dl mynte

  • 4 dl persille

Sådan gør du:

Kog quinoaen som anvist på pakken.

Rør olivenolie, citronsaft, hvidløg og tamari sammen til en dressing.

Hak de øvrige ingredienser fint.

Lad den kogte quinoa køle af og bland pistacienødder, agurk, forårsløg og urter i.

Kom til sidst dressingen over og rør rundt.

Velbekomme!

Prøv også Dahl - en af vores yndlingsretter.