Prøv denne simple øvelse og mærk hvor kraftfulde dine tanker er!

t%C3%A6nker-og-kigger-ud-af-vindue

Hvordan vi tror, vi har det og tænker, har en ufattelig stor betydning på, hvordan vores fysiske krop reagerer.

De to ting hænger sammen.

Hvis du er i tvivl eller bare vil have bekræftet det, så prøv at lave denne øvelse derhjemme. Den tager kun 2 min. og er ganske tankevækkende. 

Test dine tanker med denne simple øvelse

Stå med siden til din partner.

Hold din højre arm (eller den venstre hvis du er venstrehåndet) strakt ud foran dig i skulderhøjde. Derpå lægger din partner sin hånd på dit udstrakte håndled. Læg nu din energi i at holde din arm strakt og modstå, mens din partner forsøger at presse din arm ned. Målet er at finde dit naturlige modstandsniveau – din partner behøver ikke at bruge magt. Slap derefter af.

Luk nu øjnene, og tænk et kort øjeblik på en situation eller person, der vækker en trist, sørgelig eller ophidset følelse i dig. Når du mærker denne følelse, strækker du igen armen ud og modstå igen din partners forsøg på at presse din arm ned. Slap derefter af.

Tænk herefter på noget du har det godt med, og som gør dig rigtig glad. Når du har denne glade følelse, strækker du igen armen ud og modstår endnu en gang din partners forsørg på at presse din arm ned. Slap af.

Hvis I har lyst, kan i bytte roller og udføre øvelsen igen.

Resultat - kunne du mærke en forskel?

De fleste mærker en umiddelbar forskel mellem de forskellige armtests.

De oplever, at når de har foruroligende eller triste tanker og følelser, kan de ikke modstå, som om al energien har forladt deres arm. Men når de fokuserer på glade tanker og følelser, bliver armen meget stærk, og der er ingen problemer med at modstå. Ofte vil armen være stærkere, end da de begyndte på øvelsen.

Det bemærkelsesværdige er, hvor hurtigt tankerne og følelserne omsættes til en fysisk reaktion.

Få klare tanker med meditation

Du kan bruge meditation til at skabe klarhed omkring dine tanker. Måske hvirvler det oppe i dit hoved med tanker, der er løbet løbsk?

Meditation er aldrig et “must do”, som skal presses ind i din hverdag. Meditation skal være en pause fra hverdagen - og for tankerne.

Vi har udviklet et program, som kun låner 7 minutter af din tid om dagen.

Ultimative Awareness - 7 minutter om dagen guider dig igennem en ny meditation alle ugens 7 dage.
Som bonus får du en længere guidet meditation på 15 minutter til de dage, hvor du har tid og lyst.