Skal du på juicekur?

Hjemmelavet juicekur - en juicekur der med garanti vil gøre en forskel!

juicekur4.jpg

Kan en uge på juice forandre dit liv?

Vores svar er JA – og det bliver dit forhåbentligt også, når du har prøvet en uge på juice. 

Det har allerede forandret hundredvis af vores klienters liv, der enten har været med på juice-retreat eller fulgt en juicekur derhjemme.

Vores dybeste ønske med vores juicekur er, at du opdager, at den kan gøre en forskel. På en juicekur drikker du friskpressede juicer, der er lavet af mange grøntsager og lidt frugt. 

 

Du bestemmer selv, hvor lang tid kuren skal vare

– i 3, 7, 14 eller 30 dage. 

Uanset, hvilken kur du vælger, vil du mærke på din krop, at det ikke er ligegyldigt, hvad du giver den.  Du bliver opmærksom på din krops trivsel.

Grøntsagsjuicerne vil give dig et boost af koncentreret sundhed, og en kur giver din krop en pause fra alt det, du sædvanligvis spiser, og som kan stjæle din energi.

Du taber dig med garanti, hvis du følger kuren, men endnu vigtigere er det, at du vil blive sprudlende sund og få masser af energi.

Længere ned i bloggen finder du også indkøbslister og dagsplaner for en uge på juice, så det bliver nemt for dig at overskue og komme i gang.

Hvad er en juicekur?

På en juicekur drikker du friskpressede grøntsagsjuicer i stedet for at spise almindelig fast føde. Du holder en pause med kød, sovs, kartofler,

snacks, slik, kiks, kaffe, men til gengæld får du massevis af potente grøntsager i flydende form – kun tilsat lidt frugt, gode fedtstoffer, proteinpulver

og ganske få kosttilskud. Så er du sikker på at få den næring, du har brug for, mens du får god smag, energi og dejlig mæthed oveni.

Ud over juicerne skal du drikke masser af vand og urtete.

 

En juicekur er ikke en faste

Du indtager faktisk mange flere grøntsager, end du kunne spise dig til. Men det er en form for udrensning, der samtidig fodrer dine celler med det sundeste, vi har: grøntsager.

Vi ved i al beskedenhed godt, hvad vi taler om: 

Zennie er flasket op på juice, fra hun var fire år gammel – det var lang tid før, de fleste havde hørt om en juicemaskine. Martin har 16 års klinikerfaring, hvor han dagligt guider kunder gennem udrensning og juiceforløb

Sammen har vi mange års erfaring med juice-retreats – både som deltagere og sammen med vores klienter. Vi er selv på juicekur minimum en gang om året, og vi juicer derhjemme hver eneste dag – og kunne ikke drømme om at stoppe.

Hvis du aldrig har hørt om et Juice Retreat før, så er det en ferie for krop, sind og sjæl, hvor man kan lade sig forkæle med masser af friske juicer, yoga, meditation, behandling og coaching. 

Lyder det som noget for dig? Er du mere end velkommen på vores Marrakech Luxury Juice Retreat

Hvem har brug for at komme på juicekur?

Vi har lavet en lille ”test” du kan tage, hvis du gerne vil vide om du kan få glæde af nogle dage udelukkende på juice.

 
 

Hvordan går jeg på juicekur?

OBS: Husk at tale med din læge, inden du begynder på en juicekur, hvis du er gravid, ammer, har diabetes eller en kronisk eller livstruende sygdom.

3 dages hjemmelavet juicekur her og svaret på hvorfor vi alle har godt af en udrensning en gang i mellem.

 

Få din juicekur leveret til døren!

Vi har slået hovederne sammen med de seje juice-entusiaster fra SLOW JUICE COPENHAGEN. Du har derfor muligheden for at holde dit eget forfriskende Juice Retreat hjemme hos dig selv med lækre juicer, der allerede er presset for dig. Smart ikke?


Brug rabatkoden ZEN, når du vælger mellem SLOW JUICE COPENHAGENs hjemmelavede juicekure, og spar 100 kr.

Juicerne er lavet 100% fra hjertet, og smager fantastisk!


Er der bivirkninger ved en juicekur?

Mange af dem, der følger en juicekur eller rejsere med os på juiceretreat, vil opleve, at de sammen med alle de gode oplevelser også får bivirkninger. Det er typisk hovedpine, træthed, tristhed, rastløshed, fryse- eller hedeture og ømhed i kroppen. Det er kroppen, der reagerer, fordi den bliver afgiftet.

Det vil være værst første gang, og for de flestes vedkommende vil det være slemt de første to til fire dage. Du kan opleve kraftig hovedpine, irritabilitet, svimmelhed, mavepine, rysteture og ondt i ryggen. Specielt lænden kan gøre pokkers ondt! Jo mere kaffe, alkohol og sukker, du plejer at drikke og spise, jo mere vil kroppen også reagere.

Bivirkningerne kan begynde allerede dag et, men efter fire dage bliver det typisk meget bedre for dernæst helt at forsvinde.

Husk bare, at kroppen senere betaler tifold tilbage med energi, glæde, styrke, vægttab og ro

At kvitte er en dårlig ide – så får du ikke mulighed for at opleve alle fordelene. Hold ud!

 

Hvorfor er økologisk bedst?

Når du er på juicekur, vil vi anbefale dig udelukkende at bruge økologiske råvarer. Du har ikke lyst til at være en uge på pesticide-kur, vel?

Vores holdning til økologi er helt klar – og det har vi skrevet et helt blogindlæg om!  

Du kan læse den her: Derfor bør du spise økologisk


Er du nervøs for, om du vil savne et måltid?

Måske er Den Sejeste Suppekur bedre for dig?